Què fer?

Si no saps que fer Casa Llebra està ubicada al vell mig de les Terres de l'Ebre, on es poden realitzar activitats molt diverses i per a totes les edats. Des de passejos en bicicleta per la via verda, sortides en barca pel Riu Ebre, piragüisme a la Terra Alta, excursions Pel Parc Natural dels Ports o caminades on descobrir el Delta de l'Ebre.

Platges La Ràpita

Passat el port pesquer de Sant Carles de la Ràpita podem gaudir de la platja de Garbí, i una mica més enllà, de la petita platja de les Delícies. Situada a tocar del nucli urbà, és de sorra molt fina i disposa de bandera blava com a prova de la qualitat de les seves aigües i els serveis que s'hi ofereixen.

Platges de l’Ampolla

Les platges de l'Ampolla es caracteritzen per la seva variada configuració. El mosaic paisatgístic que ofereixen les platges de l'Ampolla és únic en el litoral català: des de les platges de sorra, d'aigües tranquil·les i poca profunditat

Platja de l’Eucaliptus

La platja de L'Eucaliptus és un dels espais més verges del delta. Destaca per la seva extensió de gairebé 6 km, per la sorra fina i una flora autòctona que treu cap entre les dunes baixes.

Creuers Delta

Trajecte 45 Minuts (Sortida desde davant del Restaurant Casa Nuri- Riumar)

Via Verda de las Terres de l’Ebre

Esta nueva oferta turística conjuga naturaleza, cultura y deporte y es un placer para cualquier visitante. La ruta permite saborear, a pie, a caballo o en bicicleta, un entorno único y a la vez rico en biodiversidad y monumentalidad.

Catedral de Tortosa

La Catedral és la construcció que potser millor reflecteix el pas del temps i les petges que aquest deixà en la ciutat. El llegat patrimonial que atresora fa la seva visita inexcusable.

Parc Natural del Delta de l’Ebre

El delta de l’Ebre constitueix l’hàbitat aquàtic més extens de Catalunya i presenta una rica diversitat d'ambients. Riu, mar, badies, platges, dunes, salobrars, bosc de ribera, llacunes costaneres, illes fluvials i ullals conformen el seu paisatge natural.

Coves de Benifallet

El visitant descobreix, meravellat, la força i la bellesa de la Natura, on l'aigua i la pedra, lentament i amb la sensibilitat d'un artista suprem, han creat una "altra" natura.

Parc Natural dels Ports

Situat entre Catalunya, València i Aragó, aquest massís calcari, de relleu escarpat i abrupte, ha estat humanitzat des de temps prehistòrics. Tot i així, el territori dels Ports se’ns presenta avui com un espai natural feréstec i ple de vida salvatge.

powered by Globals All rights reserved 2014-2016 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin